O Električaru Osijek

Prvi izbor pri odabiru Električara

Stručni djelatnici koji su vam dostupni kad god vam zatreba pomoć. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo, te svojem poslu pristupamo odgovorno i vrlo ozbiljno.

Kontakt

O nama

Električar Osijek - INBOR j.d.o.o. smješten je na adresi Trg slobode 9, Osijek, u samom centru grada. Bavimo se svim vrstama elektroinstalaterskih radova u privatnim i poslovnim prostorima. Naše usluge uključuju popravke na električnim instalacijama, ugradnju videonadzora i protuprovalnih sustava, izvođenje audio i video portafona te montažu i servis klima uređaja. Osnovne djelatnosti su nam elektroinstalacijski sustavi i projektiranje. Djelujemo na području grada Osijeka, Osječko-baranjske županije te šire, na prostoru cijele Hrvatske. 

Naš tim stručnih elektroinstalatera predvođen je vrhunskim stručnjacima, a naši brojni zadovoljni klijenti i njihove preporuke jamstvo su kvalitete našeg rada. Obavljamo sve električarske radove profesionalno, brzo i sigurno.

Prvi izbor majstora električara u gradu Osijeku

Zanima vas cijena, ponuda ili dostupan termin majstora?

Nazovite nas na telefon ili zatražite ponudu putem email-a! 

Odgovaramo u što kraćem roku.

ZATRAŽI PONUDU

Nazovite nas!

099 850 2185

Naše vrijednosti i obečanje

Iskustvo
Dugogodišnje iskustvo

Naši djelatnici posjeduju dugogodišnje iskustvo u radu s elektroinstalacijama, a u novije vrijeme i s protuprovalnim sustavima, interfonima, te će vam rado uskočiti u pomoć.

Stručnost
Stručnost - znanje

Posebnu pozornost dajemo stručnosti naših djelatnika. Električne instalacije nisu šala i vrlo je važno moći surađivati s provjerenim majstorima koji ništa ne prepuštaju slučaju.

Predanost
Pedantnost

Naši majstori ruše stereotipe, te su vrlo pedantni u svom radu. Nakon njih nikada neće pronaći žice koje strše van svojeg mjesta ili nedovršeni posao. Posebna pozornost se daje pedantnosti prilikom obavljanja posla.

besplatni savjeti
Savjetovanje

Za sva pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju. Naši električari nisu samo ovdje kako bi obavili posao, već kako bi vas i savjetovali kako biste sve radove mogli obaviti brzo, efikasno i financijski prihvatljivo.

Dostupnost
Dostupnost

Kad god vam zatreba pomoć naših električara, možete biti sigurni kako ćete odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku.

Kvaliteta
Kvaliteta rada i garancija

Dokaz u sigurnost i kvalitetu našeg rada je garancija koju dajemo na svaki obavljeni posao. Kao što stojimo iza naše stručnosti, jednako tako stojimo i iza kvalitete obavljenog rada.

Nazovite nas!

Javljamo se na telefon.
099 850 2185

Kontakt forma

Pošaljite nam upit.
Kontakt

Karta

Trg slobode 9, 31000, Osijek
Pogledaj na karti [+]
Električar-Osijek-logo-white

Električar Osijek posluje od 2014. godine i vaš je broj jedan majstor električar u gradu Osijeku.

Podaci

Električar Osijek
INBOR j.d.o.o.
OIB: 75731728524

Adresa

Trg slobode 9, 31000, Osijek

Telefon:

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 16:00
Subota - Nedjelja:  Ne radimo

© Copyright 2020  - Električar Osijek - Sva prava zadržana | Pravila privatnosti | Politika kolačića | Uvjeti korištenja | Mapa stranice.
Logo agencije za marketing
Agencija za Digitalni Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram